ZAPROSZENIE: Dyrekcja ZSGH ma przyjemność zaprosić na konferencję

„ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY”

„Produkty mleczne – technologia i rola w żywieniu”

nauczycieli przygotowujących uczniów do Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności oraz wszystkich którzy chcą wziąć udział w formie doskonalenia zawodowego, która odbędzie się przy ulicy Majdańskiej 30/36 w Warszawie, w dniu 22 listopada 2018 r. (czwartek) o godz. 950.

Uprzejmie prosimy o potwierdzenie przybycia w terminie do dnia 09.11.2018 roku,

tel./fax. (0 22) 810 04 89 Urszula Augustyniak lub na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Udział w konferencji jest bezpłatny, dojazd na koszt własny.

Miło nam będzie jeżeli zechcą zaszczycić nas Państwo swoją obecnością.

W imieniu ZSGH serdecznie zapraszam

Anna Chylińska

Dyrektor Szkoły

ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNO-HOTELARSKICH

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera

Branżowa Szkoła I stopnia nr 20 im. prof. Stanisława Bergera

KONFERENCJA 22.XI.2018 roku

„ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W ŚWIETLE WSPÓŁCZESNEJ WIEDZY”

„Produkty mleczne – technologia i rola w żywieniu”

950 – 1000 Otwarcie konferencji

1000 – 1055 „Rodzaje produktów mleczarskich w Polsce i na świecie” – dr hab. Małgorzata Ziarno prof. SGGW, dr inż. Dorota Zaręba, Wydział Nauk o Żywności, SGGW Warszawa, ZSSG Komorska

1100 – 1155Produkty mleczarskie niezastąpione źródło wapnia” – prof. dr hab. Grażyna Cichosz, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

1155– 1220 Przerwa

1220– 1315 „Prozdrowotne właściwości tłuszczu mlekowego” – prof. dr hab. Grażyna Cichosz, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

13 20 Lunch

(Informacja rasowa Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie)