Sertop na Politechnice Krakowskiej

Tyski producent serków topionych ponownie wraca z akcją promocyjną na krakowską uczelnię.

W każdy wtorek od dnia 19 marca br. do 9 kwietnia, pierwszych 50 studentów PK będzie miało okazję skosztować pysznych serków topionych w zupie meksykańskiej, serowej lub sałatce warzywnej, serwowanej w wagonie tramwajowym Pantograf Cafe, przy Wydziale Mechanicznym Politechniki Krakowskiej (Al. Jana Pawła II 37). – Mamy nadzieję, że akcja promocyjna zachęci studentów do gotowania, które może być bajecznie proste z wykorzystaniem naszych produktów – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop sp. z o.o. – Bo serek topiony Złoty Ementaler to produkt nie tylko na kanapkę, ale także doskonała baza do przygotowania różnego rodzaju zup, sposób oraz dodatek do warzywnych i owocowych sałatek.

(Informacja prasowa SERTOP)