Nasza strona używa ciasteczek. Korzystanie z niej oznacza wyrażenie na to zgody.

Więcej o ciasteczkach
Nowy Przegląd Mleczarski

Nowy Przegląd Mleczarski

Współpraca

  • Home
  • Aktualności
  • Relacje
  • Artykuły
    • Technologia
    • Technika
    • Ekologia
    • Unia Europejska
    • Sylwetki
    • Jakość
    • Spółdzielczość
    • Rynek
    • Finanse
    • Recenzje
    • Energia
    • Europejskie Stowarzyszenie Mleczarzy
    • PIM
    • Biuletyn IPH P-A
    • Prokarton
    • Zdrowie
    • Wywiady
  • Ekonomia
  • Kulinaria
    • Mlekoma
    • Lazur
    • WIELKANOC
    • WART-MILK
    • Culinar
    • mcCain
    • Czytelnicy
    • Sertop
    • Doceń Polskie
    • Spomlek
    • ŚSM Jana
    • Wieluń
    • Hochland
    • Polska Izba Mleka
    • DEBIC
    • Mlekpol
  • Kontakt

Polska Izba Mleka

Chłodnik arbuzowy z serem fetą

Składniki:

  • ½ dojrzałego arbuza,
  • sok z cytryny,
  • 100 g sera feta,
  • świeża bazylia,
  • sól;
Czytaj więcej

Chłodnik z botwiny z dodatkiem rzodkiewki

Składniki:

  • pęczek botwinki z buraczkami,
  • 5 rzodkiewek,
  • 1 szklanka kefiru,
  • niecała szklanka wody,
  • pęczek szczypiorku,
  • sok z cytryny,
  • sól,
  • szczypta pieprzu i cukru;
Czytaj więcej

Chłodnik z owocami lata

Składniki:

  • 0,5l kefiru,
  • 150 g jogurtu greckiego,
  • garść malin i borówek,
  • świeża mięta,
  • sok z limonki,
  • cukier (opcjonalnie);
Czytaj więcej

Ogórkowy chłodnik ze szczypiorkiem

Składniki

  • 400 g jogurtu naturalnego,
  • 1 szklanka kefiru,
  • 5 ogórków gruntowych,
  • 1 ząbek czosnku,
  • 1 pęczek koperku,
  • 3 łyżki posiekanego szczypiorku, sok z cytryny, sól, pieprz ziołowy;
Czytaj więcej

Współpraca

Partnerzy

Pro-Wam

Pro-Wam

PGI

 

Newsletter

Zapisz się:



loaderPlease wait...
Joomla Extensions powered by Joobi
Licznik odwiedzin
4123120
Nowy Przegląd Mleczarski © 2021