Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”,

15 listopada 2018 roku, Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:

  • Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych;
  • Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011;
  • Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych;
  • Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym;
  • Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności.

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

(Informacja prasowa PFPŻ)