Forum Rynku Spożywczego i Handlu zobacz, kto potwierdził swój udział!

22.10.2018

Prezesi i dyrektorzy spółek spożywczych i sieci handlowych, przedstawiciele gastronomii, eksperci i analitycy rynkowi, gwiazdy marketingu, infuencerzy, decydenci i profesjonaliści – potwierdzają swój udział w XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2018 (5-6 listopada 2018; Hotel Sheraton w Warszawie).

Pełna agenda Forum i możliwość rejestracji dostępne są na stronie www.frsih.pl.

W XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2018 udział potwierdzili między innymi:

  • Maciej Herman, dyrektor zarządzający, LOTTE Wedel
  • Marek Moczulski, prezes, Bakalland SA
  • Adam Mokrysz, prezes zarządu, Mokate SA, CEO, Grupa Mokate
  • Bartosz Urbaniak, szef Bankowości Agro BNP Paribas na Europę Środkowo-Wschodnią i Afrykę, BGŻ BNP Paribas
  • Robert Wawro, wiceprezes Business Unit FOOD, Grupa Maspex
  • Piotr Grauer, dyrektor w zespole fuzji i przejęć w grupie Deal Advisory, KPMG w Polsce
  • Jan Kolański, prezes zarządu, Colian
  • Bogusław Kowalski, prezes zarządu, Graal SA
  • Dalius Misiūnas, prezes zarządu, Maxima Group
  • Piotr Mietkowski, członek rady nadzorczej, Bank BGŻ BNP Paribas SA
  • Robert Niczyporuk, partner, Praktyka Prawa Spółek, Fuzji i Przejęć, kancelaria DZP
  • Krzysztof Tokarz, prezes zarządu, Grupa Specjał
  • Agnieszka Besiekierska, adwokat, counsel, kierująca praktyką Digitalizacji Biznesu, Noerr
  • Renata Kasprzycka, prezes zarządu, Jawo Sp. z o.o.
  • Marcin Zalasa, dyrektor ds. kluczowych klientów – przemysł spożywczy, ABB w Polsce
  • Tomasz Żak, menedżer zespołu magazynów, Green Factory Logistics Sp. z o.o. Sp. K.
  • Aleksandra Zajączkowska, dyrektor Rozwoju Nowego Biznesu, CHEP Polska
  • Renata Koszlajda, dyrektor regionu, Fresh Logistics Polska
  • Marcin Wakuła, dyrektor łańcucha dostaw Lactalis Polska i kraje bałtyckie
  • Iwona Kasica, prezes zarządu, Me gusto
  • Mateusz Kowalewski, prezes, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.
  • Marta Krasnoborska, wiceprezes zarządu, Mirko
  • Maciej Mikołajczak, prezes, Chias Brothers Europe
  • Marek Skrętny, dyrektor ds. marketingu, Browar AMBER
  • Aleksandra Wędrychowska-Karpińska, radca prawny, partner, współzarządzająca praktyką prawa własności intelektualnej & TMT, kancelaria WKB Wierciński, Kwieciński, Baehr
  • Andrzej Wojciechowicz, prezes, FMCG Business Consulting
  • Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
  • Zenon Daniłowski, prezes, Makarony Polskie
  • Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
  • Jerzy Śledziewski, wiceprezes zarządu, Bank BGŻ BNP Paribas SA
  • Michał Czerwiński, prezes zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
  • Piotr Haman, prezes zarządu, OEX Cursor SA
  • Zbigniew Kozłowski, ekspert ds. żywności ekologicznej, założyciel strony e-organicleaf.com
  • Matteo De Simone, Director South and East Europe, Contraload
  • Krzysztof Skierkowski, członek zarządu, Mondelez International RQD Sp. z o.o.
  • Michał Zajezierski, wiceprezes zarządu, Nowel Sp. z o.o.
  • Jacek Sadowski, prezes, DEMO Effective Launching
  • David Gaboriaud, kucharz, kulinarny coach
  • Joanna Kaczmarek, Head of Marketing, Chias Brothers Europe
  • Magdalena Kołodziejska, kierownik ds. komunikacji marketingowej, LOTTE Wedel
  • Rafał Krauze, Country Manager, trnd Polska
  • Anna Sambor, wiceprezes zarządu, Bakalland SA
  • Tomek Woźniak, trendsetter kulinarny
  • Andrzej Wierzchoń, Senior Sales Manager, trnd CEE
  • Piotr Antkowiak, dyrektor zarządzający, OSI Poland Foodworks
  • Witold Choiński, prezes zarządu, Polskie Mięso
  • Anna Olewnik-Mikołajewska, prezes, ZM Olewnik
  • Janusz Rodziewicz, prezes zarządu głównego, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP
  • Wiesław Różański, prezes zarządu, UPEMI
  • Mariusz Szymyślik, dyrektor, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
  • Łukasz Targoszyński, adwokat, Baker McKenzie Krzyżowski i Wspólnicy sp. k.
  • Józef Wiśniewski, prezes zarządu Wipasz
  • Bartłomiej Wyrębski, członek zarządu, Plukon Sieradz, członek zarządu, dyrektor, Agri biznes
  • Andrzej Babuchowski, prezes, Instytutu Innowacji Przemysłu Mleczarskiego, SM Mlekpol
  • Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
  • Małgorzata Cebelińska, dyrektor Wydziału Handlu, SM Mlekpol w Grajewie
  • Monika Czapska-Zych, dyrektor Zakładów Mleczarskich, LAKTOPOL-A Sp. z o.o.
  • Aleksandra Świerczyńska, prezes zarządu, Milkpol SA
  • Bogdan Woźniak, zastępca prezesa ds. handlu, Spółdzielnia Dostawców Mleka w Wieluniu
  • Krzysztof Wróblewski, wiceprezes zarządu, SM LAZUR
  • Krzysztof Kouyoumdjian, dyrektor ds. relacji zewnętrznych, CEDC International sp. z o.o.
  • Jakub Nowak, prezes zarządu, Jantoń
  • Robert Ogór, prezes zarządu, Ambra SA
  • Marek Sypek, dyrektor zarządzający, Stock Polska
  • Andrzej Szumowski, wiceprezes, Wyborowa Pernod Ricard, Przewodniczący Rady Głównej, Związek Pracodawców Polski Przemysł Spirytusowy
  • Jan Domański, dyrektor ds. korporacyjnych, Grupa Eurocash
  • Paulina Gbur, specjalista ds. polityki, dyrekcja generalna ds. rynku wewnętrznego, przemysłu, przedsiębiorczości i MŚP, dział E4 usługi dla przedsiębiorstw, Komisja Europejska
  • Renata Juszkiewicz, prezes, Polska Organizacja Handlu i Dystrybucji
  • Wojciech Kruszewski, prezes zarządu, Lewiatan Holdning
  • Marek Niechciał, prezes, UOKiK
  • Mikołaj Piaskowski, counsel, radca prawny, Baker McKenzie Krzyżowski i Wspólnicy sp. k.
  • Tomasz Kaczyński, partner, szef Zespołu Prawa Żywnościowego, Praktyka Life Sciences, kancelaria DZP
  • Robert Krzak, ekspert rynku hondlowego
  • Joana Sokolnik, senior analyst, Euromonitor
  • Łukasz Surażyński, dyrektor ds. handlowych, Staropolanka, wiceprezes zarządu, Uzdrowiska Kłodzkie
  • Piotr Wieszczyk, starszy kierownik sieci lokalnych, LOTTE Wedel
  • Maciej Balsewicz, prezes, bValue
  • Krzysztof Cybruch, organizator Targu Śniadaniowego
  • Marian Owerko, przewodniczący rady nadzorczej, Bakalland SA
  • Krystian Staś, właściciel, Śląski Bifej
  • Przemysław Gaszewski, dyrektor handlowy, Polska Grupa Supermarketów
  • Waldemar Gawłowski, pełnomocnik zarządu, KGH Polska
  • Honorata Jarocka, Senior Food and Drink Analyst, Mintel, Poland
  • Robert Kremser, dyrektor ds. rozwoju, Bisnode Polska
  • Paweł Skrzypczak, prezes, Primavika Sp. z o.o.
  • Andrzej Balicki, partner, DLA Piper
  • Sylwia Barthel de Weydenthal, Global Marketing Solutions Facebook
  • Marcin Dąbrowski, CEO, Surge Cloud
  • Magdalena Krasoń-Wałęsiak, menedżer ds. e-commerce GS1 Polska
  • Jacek Palec, dyrektor e-grocery, Allegro
  • Zbigniew Płuciennik, prezes zarządu, Szopi.pl
  • Maciej Szatkowski, senior manager, KPMG w Polsce
  • Adam Abramowicz, Rzecznik Małych i Średnich Przedsiębiorców
  • Krzysztof Bożek, współtwórca i współwłaściciel, sieć wegańskich restauracji Krowarzywa
  • Robert Noceń, sekretarz generalny, Carrefour Polska
  • Inga Songin, Regional Marketing Director, Danone
  • Witek Sysiak, dyrektor ds. badań i rozwoju, współwłaściciel firmy SYS, twórca marki Zielone Pojęcie
  • Paweł Konarski, dyrektor operacyjny, Hala Koszyki
  • Kuba Korczak, szef kuchni
  • Łukasz Mrowiński, prezes zarządu, Cafeway Investors SA, Hamda Trade Sp. z o.o., Cold Brew Sp. z o.o. członek zarządu, Etno Cafe SA
  • Damian Rybak, president Pizza Hut Dine-in, AmRest
  • Przemysław Tymczyszyn, prezes, Makarun.eu Sp. z o.o.
  • Marcin Wachowicz, restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dwa dni debat, warsztatów i spotkań z prezesami i dyrektorami spółek spożywczych i handlowych, ekspertami oraz analitykami rynkowymi.

XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się w dniach 5-6 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie. Konferencji będzie towarzyszyła wieczorna Gala (5 listopada), podczas której wręczymy wyróżnienia w ramach plebiscytów Certyfikat Dobry Produkt i Food & Retail Start-Up Star. Przyznamy także redakcyjne Nagrody Rynku Spożywczego i Handlu firmom, które w minionym roku przeprowadziły ważne transakcje, wyróżniły się pozycją rynkową oraz innowacjami.

(22.10.2018 za portalspozywczy)