Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów nowości legislacyjne

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej

„Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”

28 marca 2019 roku, Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:

  • Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności;
  • Stosowanie dodatków do żywności i aromatów;
  • Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów;
  • Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym;
  • Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności.

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jończak, dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

(Informacja prasowa PFPŻ ZP)